Invicta órák: A legnépszerűbb kiadások

Az Invicta óra lenyűgöz robusztus megjelenésével
Facebook
LinkedIn

Kreativitásukról és ellentmondásosságukról ismertek az órák világában. Az Invicta óra, a gyűjtők és a hagyományos órák rajongóinak a felháborodásának a képzeletbeli szimbóluma, mögött azonban sokkal több van, mint „csak” merész dizájn. A jelenlegi piac egyik leggyorsabban növekvő márkája, a rangos Red Dot díj és 50 óragyári szabadalom tulajdonosa, de egyben kivételes múlttal rendelkező gyártó-óriás is. Mindez az Invicta márkának tulajdonítható, amelyet a következő sorokban mutatunk be részletesebben. Érdekes történetet és betekintést nyújtunk a legnépszerűbb Invicta kiadásokba.

A cikk tartalma

Az Invicta történetéből: A hagyományos svájci márkától a dizájnos extravagancia szimbólumáig

Ma már kevesen gondolnák, hogy az extravagáns Invicta karórák története egészen hagyományosan, a svájci óragyártás Mekkájában, La Chaux-de-Fonds városában kezdődött. Itt alapította meg 1837-ben Raphael Picard óragyártó a márkát azzal a szándékkal, hogy megfizethető áron kiváló minőségű svájci órákat gyártson. Tettével még olyan óriások létrejöttét is megelőzte, mint a Rolex vagy a Tissot. A becsületes kivitelezésnek és a rugalmas technológiai fejlesztésre irányuló erőfeszítéseknek köszönhetően, amelyekre példák a saját automata szerkezetek és az automata kronográfok, az Invicta gyorsan elnyerte a piac tetszését.

A többi hagyományos svájci óramárkához hasonlóan az Invicta alappillérjei is megrendültek az úgynevezett kvarcválság idején. A csőd miatt a Picard család 1991-ben úgy döntött, hogy eladja a márkát egy amerikai befektetési társaságnak. Az eredetileg svájci gyártó mára Floridában található, és a „Invincible in detail since 1837″ mottóval utal történelmére. A dizájnban egyedi Invicta-kiadásoknak azonban kevés közük van a márka eredeti filozófiájához.

Invicta órák: Egyedi dizájn darabok

A tervezés mindenekelőtt. Az Invicta órák eredetiek, extravagánsak és kifejezetten merészek. A legtöbb modell masszív, extra nagy tokkal rendelkezik, ami biztosítja, hogy ne lehessen őket figyelmen kívül hagyni. Ez is összefügg a merész színnel, sok esetben gyöngyházfényezéssel díszítve. Az Invicta azonban a részletekre való odafigyelésről is ismert. Órái úgy vannak kidolgozva, hogy a legkisebb részlet is tökéletesen illik az adott témához. Főleg a limitált tematikus kiadásoknál

Az Invicta órák messze nem csak olcsó divatcikkek. A minőség és a megfizethetőség kombinációja biztosítja e extravagáns márka nem szűnő tetszését a felhasználóknál. A gyártó kiváló minőségű anyagokat használ, többnyire acélt vagy titánt, ásványi üvegeket védő zafírréteggel, és számos modellje minőségi japán Seiko szerkezettel rendelkezik.

A legnépszerűbb Invicta kiadások

Az Invicta portfóliója már számos kiadást tartalmaz, köztük a népszerű limiteket. A gyártó nemcsak magas eladási adatokkal büszkélkedhet, hanem rekordszámú négyezer új dizájn darabbal is évente. Ebből a hihetetlen mennyiségből válogattuk ki Önnek a legnépszerűbb órakollekciókat.

Invicta Pro Diver

Invicta Pro Diver

Az Invicta Pro Diver volt az első darab az új Invicta márkától az amerikai zászló alatt. 1991-ben jelent meg, és azonnal óriási feltűnést keltett az óragyártó közvéleményben. A luxus Rolex Submariner utánzatának tűnhet. Ez egy megfelelő vízállósággal rendelkező búváróra, 100 és 300 m közötti szinten. Lecsavarható koronával, nagyobb dátumkijelzővel és a gyártó műhelyéből származó Tritnite Lume lumineszcenciával van felszerelve. Extravagancia szempontjából az Invicta Pro Diver óra földhözragadt, sőt elegáns és mindennapi viseletre is alkalmas.

Invicta Speedway

A versenyórára emlékeztető kialakítású Invicta Speedway sportóra rendkívül népszerű a férfiak körében. Kiváló minőségű japán szerkezettel működnek, és érdekes funkcionális felszereléssel büszkélkedhetnek, beleértve a kronográf kijelzőket, a fordulatszám-mérőt és egyes esetekben a 200 méteres vízállóságot. A gyártó szabványai szerint ez ismét egy kevésbé feltűnő, könnyen viselhető kiadás.

Invicta Angel

Nagyon kellemes kialakítású óra, ezúttal a szebbik nemnek tervezve. Az Invicta Angel női karóra elegáns és trendi. A sebészeti acél tok és karkötő többféle színváltozatban kapható, beleértve az ezüst és a rózsaszín arany egyedi kombinációját. Egyes modellek számlapjainak kerülete cirkóniákkal díszített, ami kiemeli elegáns megjelenésüket.

Invicta Disney Limited Edition

A legnépszerűbb Invicta-kiadások áttekintése nem zárható le másképp, mint az érdekes tervezésű limitált modellekkel. Ha Mickey egér szerelmese Ön is, nézze meg ezt az egyedülálló kollekciót. Ebben az esetben a népszerű rajzfilmfigura az Invicta férfi és női karórák számlapját díszíti. Tehát nem gyerekkiadásról van szó. A legtöbb Invicta Disney modell acél tokkal és karkötővel, lumineszcenciával rendelkező mutatókkal, 50 m-es vízállósággal és a számlapon található népszerű egérrel van felszerelve. Az Invicta követte a Disney-kiadás sikerét más Disney limitált kiadásokkal, amelyek közül a legnépszerűbbek az Invicta Marvel és az Invicta Star Wars kiadások.

LEGÚJABB CIKKEK