A legszebb női karkötőket válogatjuk össze

Összeválogattuk az Ön számára legszebb női karkötőket
A karkötők az órákkal együtt a legnépszerűbb divatkiegészítők egyike
A legszebb női karkötőkre a Guess, Tommy Hilfiger és Anne Klein portfóliójában találtunk rá.
Nem feledkeztünk meg a férfiak számára tervezett divatos karkötőkről sem.
Facebook
LinkedIn

Első ránézésre nem tűnhet így, de a férfi és női karkötőknek önmagukban valóban sok közös vonása van az órákkal. Jobban mondva a karkötők és az órák közötti áthatás rendkívül jellemző. Mit értünk ez alatt?

Vita nélkül manapság a legszebb karkötőket – akár női, akár férfi – olyan neves márkák gyártják, amelyek portfóliójában karórák is találhatók. Mindkét esetben megfizethető divat kiegészítőkről van szó, amelyek rendkívül népszerűek világszerte. Ezért úgy gondoltuk, hogy  a karkötőknek is szentelünk néhány sort. Összeválogattuk Önnek a legszebb női karkötőket, amelyek ma a piacon találhatók.

A cikk tartalma

A piac legszebb női karkötői

Az az igazság, hogy a gyönyörű női karkötők piaci kínálata valóban széles, és természetesen ezért nehéz lehet eligazodni benne. Hogyan válasszuk ki a tökéletes karkötőt nemcsak társasági eseményekre, de mindennapi viseletre is? A Tommy Hilfiger, Anne Klein és a Guess karkötők a legfőbb válaszadók.

Tudta, hogy egyes, világszerte sikeres márkák is profitálnak az órák és karkötők szettjei forgalmazásából? Egy újabb bizonyíték arra, hogy a divat kiegészítők közötti áthatolás valóban jelentős. Tökéletesen összeillenek és tökéletesen kiegészítik egymást.

Guess női karkötő

A Guess márkanév, amelyet a Marciano testvérek alapítottak 1981-ben, azóta egy olyan életmód szimbólumává vált, amelyet olyan jelzőkkel hogy  fiatal, szexi ill. kalandos illetünk. Hasonló tulajdonságokat ötvözik termékei is.

Az ikonikus Guess társaságnak köszönhetően ma a gyengédebb nem nemcsak a stílusos női karórákkal, de a nem kevésbé vonzó karkötőkkel is örömet szerezhet magának.  Képzeletbeli győztesünk a női Guess karkötők között az UBB78026-S modell lett.

Guess UBB78026-S női karkötő

Tommy Hilfiger női karkötő

Amikor a piac legszebb női karkötőit említjük, nem feledkezhetünk meg egy fiatal és üde szellemű márkáról sem  –  a Tommy Hilfiger-ről. Portfóliójában nemcsak divatos női karórákat talál. A Tommy Hilfiger kínálatában női karkötők is találhatók, amelyekkel outfitje kétségtelenül összhangban lesz a legújabb trendekkel. Ennek az állításnak a bizonyítékai például a minimalista  2780053 és 2780226 modellek Melyik tetszik jobban?

Tommy Hilfiger 2780053

Tommy Hilfiger 2780226

Anne Klein női szettek

Az Anne Klein női karórát joggal nevezik vizionárius és hiteles divat kiegészítőnek, amely tükrözi azt,  amire a nők vágynak. Egyszerűen, érezteti a társaság legendás alapítójának (Anne Klein) kézírását.

A gyönyörű kivitelezésű divatszettek, amelyek elegáns órákból és karkötőkből állnak már csak hab a tortán a népszerű márkánál.. Példaként bemutatjuk az AK / 3430RGST készletet, amely különösen a rosegold árnyalattal és a Swarovski kristályokkal vonzza a figyelmet.

Az igényesebb női közönség számára az Anne Klein márka karkötők és órák szettjeit kínálja

Alkalmasak a divatos karkötők a férfiak számára is?

Mivel a cikk legelején a férfi karkötőket is megemlítettük, nem lenne teljesen „kóser”, ha a következő sorokban figyelmen kívül hagynánk őket. Nem fogunk annyira odafigyelni rájuk, mint a női karkötőkre, de nem ki kell hogy jelentsük, hogy a divatos karkötők egyértelműen a férfiak számára is alkalmasak. És még a legkeményebbek számára is, akik például a nagy számlapokkal ellátott órákat kedvelik.

Konkrétan olyan márkák portfóliójából származó modellekre gondolunk mint a Police vagy a Diesel, amelyek számlapjai gyakran meghaladják az 50 mm-t. A második említett márka, a Diesel, valóban szemet gyönyörködtető karkötőket kínál férfi vásárlóinak. Például a DX1043040 karkötő remekül mutatna egy órával kombinálva.

Mind a férfi, mind a női karkötő, az órával együtt, a legnépszerűbb divat kiegészítők közé tartozik a piacon. Gazdagítja vele saját kollekcióját, vagy egy szerettének szerez vele örömet?

LEGÚJABB CIKKEK