Tissot Seastar búváróra: Nem csak a vízi sportok szerelmeseinek

A Seastar kiadás a legjobb búvárórák közé tartozik
Facebook
LinkedIn

Megállja a helyét a víz alatt és a munkaasztalnál is. Ez a vonzó Tissot Seastar búváróra az 50-es évek óta van a piacon. A svájci minőség, a dizájn vonzereje és a viszonylag megfizethető ár kombinációja évtizedek óta a rivaldafényben tartotta ezt a kollekciót, és a márka alapelemévé tette. Megalakulása óta a Tissot Seastar sorozat folyamatos innováción ment keresztül, és lenyűgözően egyensúlyoz a teljesítmény és az elegancia között. A következő sorokban ezt a pontos és strapabíró órát vesszük szemügyre, amely nem csak búvárok számára alkalmas. 

A cikk tartalma

A Tissot Seastar búváróra történetéből

Maga a svájci Tissot márka nem szorul különösebb bemutatásra. 1853 óta van a piacon, és órái világszerte ismertek minőségéről, megbízhatóságáról és összetéveszthetetlen stílusáról.

Nincs ez másképp a Tissot Seastar kollekcióval sem, amely a régebbi Five Star sorozatból fejlődött ki a múlt század közepén. Már a népszerű búváróra elődje vízálló antimágneses tokkal volt felszerelve, amely fokozottan ellenállt az ütéseknek és a pornak. A Seastar órát hermetikus tok-tömítéssel is ellátták, ami tovább növelte vízállóságát. Így a funkcionalitás és az esztétika megtestesítőjévé vált a vízi sportok, az aktív életmód és a kiváló minőségű, megbízható órák szerelmesei számára. 

A Tissot Seastar karóra főbb jellemzői

A kollekció alapja a kiváló vízállóság, amely néhány modellnél 300-600 m szint között mozog. Az összes Tissot Seastar óra egy kiválóan olvasható analóg számlappal rendelkezik, háttérvilágítású indexekkel és mutatókkal, amelyet egy egyirányú forgó lünetta szegélyez. Mondanunk sem kell, hogy a tükröződésmentes bevonattal ellátott robusztus zafírüveg a nehezebb körülmények között is ellenáll. Az acéltokot modelltől függően acél karkötő vagy szilikon szíj egészítik ki.

A gyártó a többi modellhez hasonlóan az ETA műhely svájci szerkezeteit használja. A kedvezőbb árú kvarcmodellek mellett a kollekcióban az egyre népszerűbb, akár 80 órás teljesítmény-tartalékkal rendelkező automata órák is megtalálhatók.

A búvárok számára hasznos paraméterek közül említsük meg az összecsukható zárat, a biztonsági reteszt és a karkötőhöz való búvárrögzítést, amely megkönnyíti az óra felhelyezését a neoprén felett.

A Tissot Seastar 36 – 46 mm-es átmérőben kapható, így kiválóan alkalmas női óraként. A Seastar kollekció két vonalra oszlik: Seastar 1000 és Seastar 2000 Professional.

Tissot Seastar 1000: Meggyőző minőség

A Tissot Seastar 1000 sorozat kiváló minőségű és kedvező áron kapható búvárórákból áll. A legtöbb modell 300 m szintig vízálló. Kvarc- és automata szerkezettel kaphatók. Ez az óra-kiadás változatosabb kialakítású, és a számlap színváltozatainak szélesebb választékát kínálja. Kiváló választás a szabadidős búvárkodás szerelmeseinek, de akár mindennapi viseletre is.

Tissot Seastar 2000 Professional: Fejlett megoldás az igényesebbek számára

A Tissot Seastar 2000 sorozat a profi búvárok körében is megállja a helyét. Az óra vízállósága akár 600 m. Csavarható koronával, hélium kilépőszeleppel, megnövelt ütés- és hőállósággal, valamint antimágneses Nivacron rugóval vannak felszerelve. A Tissot Seastar 2000 búvárórát a Powermatic 80 automata szerkezet hajtja, amely minőségéről és kivételes tartósságáról ismert. Kategóriájában ez a legjobb szerkezet.

LEGÚJABB CIKKEK

Az Invicta óra lenyűgöz robusztus megjelenésével

Invicta órák: A legnépszerűbb kiadások

Az eredetileg svájci Invicta óramárka már 1837-ben megjelent a piacon. Az extravagáns dizájn mellett az Invicta órák a minőség és a megfizethetőség kombinációjával tűnnek ki.