Swiss Military karóra: A minőséget a Svájci Államszövetség garantálja

Swiss Military Hanowa karóra
Facebook
LinkedIn

Ha a számlapon a „Swiss Made” feliratot látja, biztos lehet benne, hogy becsületesen készült termékről van szó. A svájci óráknál elvárás a minőség, de a magasabb ár is. Vannak azonban még mindig olyan márkák, amelyek bár az árcédulával földhöz tapadtak, és minőségükkel megbízhatóan megfelelnek a szigorú svájci szabványoknak. A Swiss Military karórák ezt bizonyítják. Több óragyártó a Svájci Államszövetség hivatalos engedélye alapján kínálja termékeit. Ma három olyan márkát veszünk közelebbről szemügyre, amelyek megfelelnek a Swiss Military  szabványoknak, és amelyek óráit a nagyközönség megengedheti magának.

A cikk tartalma

Mi az a Swiss Military

A Swiss Military egy hivatalos globális engedély, amelyet a Svájci Államszövetség autorizál és véd. A termékek széles skálája, beleértve  az órákat is az olyan beépített svájci értékekkel mint például a funkcionalitás, a tartósság és az ízléses egyszerűség, büszkélkedhet ezzel a címkével. A svájciak célja, hogy a világnak klasszikus és becsületes termékeket kínáljanak letisztult dizájnnal. Ilyenek a Swiss Military órák is. Bár az egyes svájci márkák között vannak apró eltérések, ezek mindegyike a licencben meghatározott korlátok közé esik. Ezért bízhat a becsületes minőség és a jó megfizethetőség kombinációjában.

Swiss Military Hanowa

A Swiss Military Hanowa márkát 1963-ban alapították Bienne-ben, Svájcban. Megalakulása óta ragaszkodik a Svájci Fegyveres Erők értékeihez, mint a robusztusság, a kitartás és az extrém körülményeknek való ellenálló képesség. Kiváló minőségű svájci órákat gyárt, sportos kivitelben.

Swiss Military Hanowa karóra

A Swiss Military Hanowa órák elsősorban aktív életmódot folytató felhasználóknak készültek. Sportos kialakításukkal tűnnek ki, figyelembe véve a funkcionalitást és a tartósságot. Portfóliójában a Hanowa több eredeti darabot tartalmaz színben és kivitelben. A gyártó, természetesen svájci gyártmányú, kvarc meghajtással látja el őket. A tartósságot kiváló minőségű anyagok, például sebészeti acél, valódi bőr és zafírüveg használata biztosítja. A férfi órák mellett több női modellt is kínál a gyártó.

Swiss Military by Chrono

A Swiss Military by Chrono márka több mint 30 éve az órapiac része. Annak ellenére, hogy egy viszonylag fiatal svájci gyártóról van szó, már több mint 40 országot meghódított óráival. A megbízhatóság, a precizitás és a minőség mellett innovativitásáról is ismert.

Swiss Military by Chrono karóra

A Swiss Military by Chrono karórát a Hanowa műhely versenytársaihoz hasonlóan sportos dizájn jellemzi, amely különösen alkalmas a kalandvágyó felhasználók számára. A gyártó kiemelt jelentőséget tulajdonít a kivitelezés minőségének, a technológiai innovációk és az esztétika integrálásának. A Chrono műhely minden órája a svájci ETA, Rodna vagy Sellita gyártóinak szerkezetével van felszerelve. Minden modell összeszerelése, ellenőrzése és csomagolása kézzel történik. A minőség garanciája a meghosszabbított 5 év garancia is, amelyet a gyártó alapfelszereltségként kínál minden órájához. Bár a Swiss Military by Chrono karórák is igen kedvező árúak, a Hanowa-hoz képest e gyártó katalógusaiban valamivel szélesebb az árrés.

Swiss Alpine Military karóra

Swiss Alpine Military

A Swiss Alpine Military egy sportosan-elegáns óracsalád, amelyet a Grovana gyárt és forgalmaz. A márka mint olyan 1924 óta van a piacon, és minden óráját kézzel készíti tennikeni műhelyeiben. 20 évvel ezelőtt bővítette portfólióját a Swiss Alpine Military kiadással.

 Swiss Alpine Military karóra

A Swiss Alpine Military óra sokoldalúságával tűnik ki. Bár elsősorban sportórákról van szó, a kollekcióban olyan modelleket is találunk, amelyek bírják az igényes körülményeket, és olyanokat is, amelyek a kevésbé formális társasági eseményeken is feltűnnek. A gyártó a pontosság, a megbízhatóság és a tartósság kombinációját hangsúlyozza. Anyagok tekintetében az acél dominál. A legtöbb modell acél karkötővel van felszerelve, de vannak bőr vagy szilikon pántok is. Az üveg többnyire ásványi. A számlapot nagyméretű, jól leolvasható számok jellemzik. Ez a  Swiss Military óra is a kiváló funkcionalitás és a nagy tartósság kombinációját kínálja. Mindegyik vízálló, és a gyártó 3 év garanciát vállal.

LEGÚJABB CIKKEK