Öt stílusos női okosórát válogattunk össze

5 stílusos női okosórát válogattunk össze
Facebook
LinkedIn

Az intelligens, ill. okosórának nem kell kizárólagosan sportos kiegészítőnek kell lennie a haladó 21. században. Ennek az állításnak a bizonyítéka főleg a női okosóra, amely nemcsak a rendelkezésre álló funkciókkal, de az elegáns dizájnnal is felhívja a figyelmet.

A cikk tartalma

Melyik női okosórát választjuk?

Az érdekes női okosórák ötösét a az Apple, a Michael Kors, a Xiaomi, a Samsung és a SMART modelljeiből állítottuk össze.

Apple Watch SE okosóra

A válogatásunkat az Apple termeléséből származó unisex modellel kezdjük. Konkrétan az Apple Watch SE-re gondolunk, amely nemcsak érdekes árcédulával, de számos praktikus és hasznos funkcióval is kellemesen lepi meg jövőbeli tulajdonosát.

Az említett középkategóriás okosóra kétféle méretben kapható – 40 és 44 mm. Már első látásra lenyűgöz a kiváló minőségű dizájnnal, amelyet újrahasznosított alumínium, kerámia és zafír fejez ki. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az Apple Watch SE intelligens óra beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, kényelmesen kezelheti rajta a telefonhívásokat és a hangüzeneteket is.

Az egészséges életmódra összpontosító funkciók közül nem hagyhatjuk figyelmen kívül az elégetett kalóriák, az alapanyagcsere-értékek vagy a pulzus monitorozásának lehetőségeit. És az Apple Watch SE modellre mivel a hölgyeknek megfelelő intelligens órákkal kapcsolatban hívjuk fel a figyelmet , nem hagyhatjuk ki a menstruációs ciklus megfigyelésének funkcióját sem.

A világhírű gyártó műhelyének e sikeres darabja azonban sokkal többet tud. Olvassa el az Apple Watch SE okosóráról készült áttekintésünket, amelyben mindent részletesen elemeztünk.

Michael Kors MKGO női okosóra

A Michael Kors MKGO női okosóra szintén helyet kapott listánkon. Miért? Eltekintve attól, hogy Michael Kors általában rendkívül népszerű a hölgyek körében, az MKGO okosóra szimpatikus kialakításával, elérhető funkcióival és az össz kialakításával fogja lenyűgözni. Szavainkat megerősíti például a napi tevékenységek mérése, a mikrofon, a zene vezérlése, a szívműködés monitorozása ill. az intelligens értesítések. Mindez egy alumínium tok és egy ásványi üveggel ellátott érintőképernyő mögött van elrejtve.
  Apropó, a Michael Kors női okosórákkal általánosságban és részletesebben az egyik korábbi cikkünkben foglalkoztunk.
Rózsaszín Michael Kors női okosóra

Xiaomi GTS Gold okosóra

A Xiaomi GTS órát nyugodtan nevezhetnénk olcsó intelligens órának, amely a rendkívül elegáns dizájnnal fog meglepni. Különösen arany kivitelezése, amely a finom szíjjal együtt a női közönséget célozza meg.

A Xiaomi GTS Gold intelligens óra 1,65 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, kiváló felbontással, 348 x 442 és 341 ppi. Kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel, és 2 hétig működik anélkül, hogy normál használat során újra kellene tölteni az akkumulátort. Elérhető funkciói közül a megbízható pulzusmérés különösen érdekes.

Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold okosóra

A szemet gyönyörködtető női intelligens órák kínálatában nem hiányozhat az intelligens Samsung Galaxy Watch 42 mm rózsaszín és arany modell sem – két okból. Míg az első a rendkívül jól sikerült dizájn, a második a nagyszerű funkciók, amelyek még hétköznap is megtalálják majd alkalmazásukat.

Különleges figyelmet érdemel például a pulzusmérés, a sportteljesítmény nyomon követése ill. az elégetett kalóriák áttekintése. Mindenképpen érdemes megemlíteni a beépített navigációt, az alvás minőségének mérését és a telefon nélküli zenehallgatás lehetőségét.
Samsung Galaxy Watch Érdekes női okosóra rózsaszín-arany kivitelben

Olcsó intelligens óra a SMART-tól

Végül hagytunk egy kis teret egy egyszerűbb és lényegesen megfizethetőbb darab számára. Azoknak a hölgyeknek, akik számára nem fontosak a legmodernebb kütyük és számos menő funkció, az olcsó SMART intelligens óra tökéletes lesz. Párosíthatja az iOS és az Android operációs rendszerekkel, miközben élvezheti a lépésszámlálót, a pulzusmérést, az elégetett kalóriák kiszámításának lehetőségét ill. az intelligens értesítéseket.

LEGÚJABB CIKKEK