A Jacques Lemans karórák az egész világon elvarázsolnak

A Jacques Lemans karórák a közismert európai márkák közé tartozik
Facebook
LinkedIn

Minőségi referenciát e márkának olyan sztárok, mint Kevin Costner vagy az olimpiai bajnok Anna Gasser adja. A Jacques Lemans karórák több mint 40 éve nyűgözik le világszerte a rajongókat. Népszerűségüket az időtlen elegancia, az innovatív technológiák, a tartósság és a legmagasabb minőségi elvárások kombinációjának köszönhetik. Ma részletesebben bemutatjuk Önnek ezt a világhírű osztrák márkát.

A cikk tartalma

A Jacques Lemans történelméből

Célom az volt, hogy egy nemzetközi óramárkát hozzak létre, és egyúttal hozzájáruljak a regionális gazdasági sikerekhez.” Így írja le szándékát 1975-ben a Jacques Lemans óragyártó cég alapítója és vezérigazgatója, Alfred Riedl. A márkát az ausztriai karintiai Sankt Veitan der Glanban alapították, és a mai napig családi tulajdonban van.

Míg fennállásának első éveiben Riedl maga járta Ausztriát és Németországot, üzleti kapcsolatokat keresve, addig cége mára a világ minden táján együttműködik üzleti partnerekkel. A cég több mint 120 országban képviselteti magát, a hazai piacon pedig női és férfi óráit speciális mono márkájú üzletekben is értékesíti. Évente több mint egymillió darab Jacques Lemans karóra kerül a polcokra.

Valami közelebbit a Jacques Lemans órákról

A Jacques Lemans férfi és női karórák sikere a „Legjobb minőség megfizethető áron” filozófián alapul. Minden modell prémium feldolgozással, abszolút megbízhatósággal, innovatív technológiákkal és stílusos dizájnnal büszkélkedhet. A kezdeti ötlettől a végső tervezésig és gyártásig Jacques Lemans mindent „házon belül” csinál.

Jacques Lemans a minőségi karóra márkák közé tartozik. Csak ETA vagy Citizen szerkezetek vannak az órákban. A legtöbb modell kvarcszerkezettel rendelkezik, de Jacques Lemans automata és mechanikus órákat is kínál.

A Jacques Lemans órák dizájnja

Jacques Lemans kínálata dizájnban változatos, kezdve a sportmodellektől és az ultramodern óráktól, a klasszikus és elegáns időmérőkig. A Jacques Lemans márka a férfi és női szegmensben is megállja a helyét. Míg a Jacques Lemans férfi karóra ideális választás a magabiztos és sikeres férfiak számára, a női modellek tele vannak eredetiséggel, játékossággal és különleges varázslattal.

Jacques Lemans férfi karóra

Jacques Lemans népszerű óra kollekciója

A Jacques Lemans hét férfi- és hat női kollekcióban mutatja be óráit. A márka azon kevesek közé tartozik, amelyek közvetlen vagyis személyes rendelésre is gyárt órákat. Elégedett ügyfelei közé tartozik például a Porche Club, az FC Bayern München vagy a Turkish Airlines. A Cseh Köztársaságban a Jacques Lemans Daniel Landa korlátozott gyűjteménye van. Most röviden bemutatjuk a legkelendőbb kollekciókat.

Jacques Lemans sportos órák

A sport kollekció robusztus karórákat tartalmaz, melyek magas színvonalú dizájnnal, minőséggel és anyagokkal rendelkeznek, amelyek még a legigényesebb körülmények között is garantálják a funkcionalitást. A dizájn a sportos elemeket az időtlen részletekkel ötvözi, így ezek az órák alkalmasak a mindennapi viseletre is.

Jacques Lemans klasszikus karórák

Klasszikusan elegáns modellek modern dizájn elemekkel. A klasszikus kollekcióból származó Jacques Lemans karórákat egyszerű, fém részletekkel díszített számlap, esetenként alszámlapokkal gazdagított számlap és klasszikus bőrszíj vagy fém karkötő jellemzi.

Jacques Lemans automatikus karórák

A Jacques Lemans automata órák kollekciójában az időtlen dizájn és a kiváló minőségű automata szerkezet kombinációját találja, amely hosszú élettartamot biztosít. A legtöbb modell modern vagy klasszikus stílusban kivitelezett.

Jacques Lemans High-Tech Ceramic

Jacques Lemans órák kiváló minőségű kerámiából. Ezeknek az óráknak az anyaga többszörösen erősebb, mint az acél. A kollekció számos modellje ultramodern dizájnnal rendelkezik. A gyártó “az örökkévalóságnak szánt órákként” jellemzi őket.

LEGÚJABB CIKKEK