Így válasszon női karórát!

A női karóra kiválasztása bonyolult lehet. Eláruljuk, hogyan csinál!
Facebook
LinkedIn

A nők imádják a mindenfajta kiegészítőket. Legyen szó ékszerről vagy női karóráról, minden bizonnyal értékelik majd. Arról nem is beszélve, hogy igazán eredeti ajándék lehet. Például a női karóra kiváló választás, de a kiválasztása néha nehézkes lehet. Eláruljuk önöknek, hogyan válasszák ki a megfelelő kiegészítőt!

Egy női karórának számos fontos kritériumnak kell megfelelnie. Ezért olyan fontos a kiválasztása. Hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük, tippeket adunk, hogyan válasszunk karórát egy nőnek.

A cikk tartalma

Mi szerint válasszunk női karórát?

Megvan a büdzsé, de fogalma sincs mit vegyen? Ilyenkor kiindulhat az árból, és az alapján választhat. Mivel manapság rengeteg óra van a piacon, a választékban biztosan nem lesz hiány. Mire kell összpontosítani? 

Festina női karóra díszkövekkel

Fontos az esztétikai szempont 

A hölgy karóráját a dizájn alapján kell kiválasztani. Míg egyes nők az extravagáns darabokat részesítik előnyben, addig mások az egyszerűséget és a minimalizmust ötvöző modelleket.

Ne feledje: Női karórát a leendő tulajdonosára leginkább jellemző stílus alapján válasszon.

A karóra típusa

Manapság sokféle női óra létezik a piacon. Például fényűző vagy sportos, de hétköznapi viseletre való órák is. Szóval minden attól függ, hogy kinek szánjuk.

Praktikus tipp: Ha eredeti ajándékot keres egy hölgynek, akkor különféle divatkiegészítő készleteket is vásárolhat. Általában nem csak női órákat, de ékszereket is tartalmaznak. Mivel az ilyen darabok alapkivitelben osszehangolt kialakításúak, tökéletesen kombinálhatók.

Minimalista női Tommy Hilfiger karóra arany színben

Fókuszáljon az óra méretére

A női óra kiválasztásakor figyelembe kell venni a számlap méretét is. Minden a csukló méretétől és attól is függ, hogy a hölgy mit részesít előnyben. Míg egyes nők kedvelik a nagy számlapokat, mások a diszkrétebb órákat preferálják. Fontos, hogy a csuklójára az óra tökéletesen illeszkedjen.

Hogyan válasszunk szíjat?

A piacon találkozni lehet bőr, gumi- ill. textil szíjas karórával, vagy karkötős modellekkel, ami általában acél, kerámia, titán és hasonló. De például egy cserélhető szíjas női karóra is jó választás lehet.

Praktikus tipp: A női órák kapcsán a lányos órák sem maradhatnak el. Ezeket is különböző változatokban lehet beszerezni.

A női közönség körében nagyon népszerű a Michael Kors márka

A női karórák költségvetése

Annak ellenére, hogy női órákat ma nagyon alacsony áron lehet megvásárolni, a minőségért és az általános kivitelezésért megéri felárat fizetni.

Mert valószínűleg azt szeretné, hogy bírjon is ki valamit. Ezért elegendő büdzsét ajánlatos elkülöníteni. És a női karórát nyugalomban válassza, ne időzavarban.

LEGÚJABB CIKKEK