Casio Baby G karóra – a G-Shock kiadás húga

Finom rózsaszín Casio Baby G női karóra
Facebook
LinkedIn

Strapabíró és stílusos – ez a Casio Baby G női karóra, amelyet nagy testvérének, a G-Shock gyengédebb párjaként terveztek. A vízálló felépítés és az ütésállóság többféle színvariációval és teljes nőies megjelenéssel találkozik. A modellválaszték a dizájn és a funkcionalitás metszéspontját képviseli, ideális azoknak a lelkes, aktív nőknek, akikből nem hiányzik az erő, a bátorság és a divatérzék sem. Bemutatjuk önnek azt az órát, amely elnyerte nők millióinak szívét és csuklóját szerte a világon.

A cikk tartalma

A Casio Baby G története

Baby G a neve annak női Casio karóra modell családnak, amelyet funkcionálisan a népszerű férfi G-Shock kiadás ihletett. Az eredeti lányos karóra 1994-ben debütált, amikor megjelent az első Baby G modell, a DW-520. Az órák világába pop színeket hozott egy kicsinyített tokra, amely imponál a női csuklónak. A tizenéves lányok fantáziája által ihletett dizájn változatok új lehetőségeket nyitottak meg az óra előtt, és stílusos divatkiegészítő szerepébe helyezték.

Ez a modell sorozat a kezdetek óta rugalmasan fejlődik, miközben a dizájn és a technológia segítségével igyekszik lépést tartani az ifjúsági kultúrával . Az alkotók a divat, a zene, a művészet és a sport területén keresnek ihletet. Alapvető küldetésük az aktív nők egyedi identitásának támogatása szerte a világon. Sikerüket több mint 30 millió eladott darab jelzi.

A Casio Baby G kiadás 25. évfordulójának ünneplése a DW-520 modellel

A Casio Baby G női karóra alapvető funkciói

A funkcionalitás szempontjából ez a kollekció a mindennapi aktív élet megbízható támogatására összpontosít. Elmondható, hogy az óra technológiailag és beállításilag alternálja a G-Shock férfi modell sorát. A jelenlegi piacon több tucat sorozatot találhat ebből a modellcsaládból, amelyek az egyes árnyalatokban és funkcionalitásban különbözhetnek. Áttekintést adunk azokról az alapvető funkciókról, amelyeken a teljes modell vonal filozófiája alapul.

Rezgésállóság

Bár a férfi kiadáshoz képest a Casio Baby G női karóra tokja érezhetően vékonyabb, mégis robusztus felépítés és nagy ütésállóság jellemzi. Az óra úgy készült, hogy ellenálljon a rezgéseknek és az erős ütéseknek esés vagy ütközés esetén. Így ideális társ sportokhoz és szabadtéri tevékenységekhez.

Világítás

Az óra számlapja csökkentett látási viszonyok melletti idő leolvasására készült. Egyes modellek háttérvilágítással, mások fekete fénnyel vannak felszerelve, amely lumineszcens színekben világítja meg a mutatókat és a számlapot.

Világidő

Az aktív nők sokat utaznak, és a Casio Baby G ezt figyelembe veszi. Lehetővé teszik a pontos idő megjelenítését különböző alapértelmezett városokban és régiókban.

Stopper

A stopper minden aktív sportoló nélkülözhetetlen felszerelése. A teljes eltelt idő és a részidő mérése az összes Casio Baby G óra magától értetődő része.

Vízállóság

A kollekcióból minden óra legalább 100 méterig vízálló. Úszhat vele, dolgozhat vízben, és kisebb mélységekbe merülhet is a funkcionalitás elvesztése nélkül. Búvárkodáshoz (nem mélybúvárkodáshoz) keressen 20 ATM-es vízállóságú modelleket.

Casio Baby G fehér női karóra

Egy dizájn, amely nők millióit bűvölt el

Eredetiség, merész stílus és jellegzetes dizájn. Ez a Casio Baby G karóra fő jellemzője, melynek egyedi sorozatai és modelljei jelentősen eltérnek egymástól.

Kijelző típusa

A jelenlegi piacon Baby G sorozatú órákat találhat analóg, digitális és kombinált analóg-digitális kijelzővel.

3D dizájn

A Baby G órák egyes sorozatai túlméretezett 3D indexekkel és süllyesztett számlapokkal büszkélkedhetnek. A mély szerkezet jobb láthatóságot biztosít a kültéri környezetben.

Védő

Az eredeti BGD-500 sorozat felelevenítette a sorozat első modelljének kialakítását, amelyből egy négyzet alakú kijelzőt vett át tömör huzal védővel.

Színek és nyomatok

A színváltozatok sokfélesége a Casio Baby G-re szinte jellemző . A piacon színes változatok széles választékát találhatja meg, beleértve a farmer textil mintákat utánzó mintákat is. Erre a női órára jellemző, hogy tökéletesen finomhangolt a tok és a szíj.

LEGÚJABB CIKKEK

Az Invicta óra lenyűgöz robusztus megjelenésével

Invicta órák: A legnépszerűbb kiadások

Az eredetileg svájci Invicta óramárka már 1837-ben megjelent a piacon. Az extravagáns dizájn mellett az Invicta órák a minőség és a megfizethetőség kombinációjával tűnnek ki.