Orient karórák kiadásai: A legnépszerűbb karórák a vezető japán márka műhelyéből

Bemutatjuk Önnek az Orient órák kiadásait
Facebook
LinkedIn

Kiváló minőségű, megfizethető órák időtlen dizájnnal, amelyek kiállják az idő próbáját. Az Orient márka élen jár a japán eredetű mechanikus órák gyártásában, de modern automata szerkezetű, napelemes és rádióvezérlésű órákat is kínál. Mindenki választhat a dizájnok széles portfóliójából a retrótól a klasszikuson át a masszív sportstílusig. Bemutatjuk a legnépszerűbb Orient kiadásokat, órákat, amelyek sikeresek és elbűvölték a világot.

A cikk tartalma

Röviden az Orient karórákról

A japán Orient márka 1950 óta van a piacon, amikor Orient Watch Company Limited néven megalapították. Egy évvel később követte az Orient Star, amely egy magasabb piacszegmenst célzott meg magasabb szintű technológiákkal és szerkezetekkel. 2019-ben az Orient az Epson vállalat leányvállalata lett.

Az órák gyártásában az Orient márka nem titkolja, hogy ragaszkodik a hagyományokhoz és egyúttal újításokra törekszik. Ez a hozzáállása végül Japán egyik legnagyobb és leggazdagabb óragyártó vállalatává tette. Az Orient egyedülálló abban, hogy saját maga tervezi és gyártja szerkezeteit, és továbbra is saját gyáraiban gyártja az összes óramodelljét.

A legnépszerűbb Orient kiadások

Az Orient órák a kiváló minőségű japán óragyártás igazi képviselői. A szakértők elsősorban a kidolgozottság, a precizitás, a nem feltűnő szépség és a jó megfizethetőség összjátéka miatt értékelik őket, amit a gyártó igyekszik minden modelljében tükrözni. A legnépszerűbbek a következő kiadásokban kerülnek értékesítésre.

Orient Bambino karórák

A klasszikus Orient Bambino karórák széles körben elismertek mint az egyik legjobb alapszintű órák a piacon. Ezt a minőségi kivitelezésnek, a jó megfizethetőségnek és az ízléses klasszikus vagy akár az elegáns dizájnnak köszönhetik. Ennek a kiadásnak az időmérői időtállóak, aminek köszönhetően évek múltán sem veszítenek népszerűségükből. A Bambino óra sima acél tokkal, ásványi üveggel és klasszikus bőrszíjjal van felszerelve. Az elegáns dizájnt egyszerű alapszínű számlapok hangsúlyozzák, többnyire dátumablakkal, vagy átlátszó ablakkal, így bepillantást engedve az óra szerkezetébe. A vízállóság 30 m. A jelenlegi generációt automata szerkezettel kínálják, ami természetesen a gyártó műhelyéből származik.

Karóra az Orient Mako kiadásból

Orient Mako karórák

A modern Orient Mako órák a gyártó sportkiadásai közé tartoznak. Pontosabban, ezek búvármodellek. A felhasználók a kedvező ár, a tartósság, a megbízhatóság és az összességében jó minőség kombinációja miatt kedvelték meg őket. Az Orient Mako kiadásban klasszikus, robusztus búvárórákat talál, amelyek professzionális és szabadidős használatra egyaránt alkalmasak. Az egyes modellek lünettával ellátott acél tokkal és csavarható koronával vannak felszerelve a vízállóság megőrzése érdekében. A fém karkötők erősek és megbízhatóak. A jó olvashatóságról a lumineszcencia és az átlátszó számlap gondoskodik, amely többnyire dátumablakkal van felszerelve, a hét napjának jelzésével. A vízállóság 200 m-es szinten szabványos. A szerkezet automata, s a gyártó műhelyéből származik.

Orient Kamasu karórák

Az Orient Kamasu a gyártó egyik újabb és leglenyűgözőbb kiadása. Ez ismét egy búváróra kiadás, de a márka égisze alatt az egyik legjobban felszerelt. A Kamasu sok tekintetben hasonlít a fent leírt Makó modellekre. Ebben az esetben is egy masszív, forgó lünettával rendelkező, nagyon jó tartósságú fém modellre számíthatunk. Előnye a zafírkristály üveg, a nagyszerű lumineszcencia és a tok csavaros hátoldala. A csavarható korona, a 200 m-es vízállóság és az „in-house” automata szerkezet magától értetődő. Meglehetősen kivételes dolog ilyen felszereltséggel és árral rendelkező órát találni a piacon.

Orient Symphony III karórák

Képzeljünk el egy másik klasszikus kiadást ebből a precíz japán műhelyből. Az Orient Symphony III egy elegáns férfi karóra kiadása, amely vékony tokjával könnyedén elfér az ing vagy kabát mandzsettája alatt. Az acéltok fokozott keménységű ásványi üveggel (Hardlex) és klasszikus bőr szíjjal van felszerelve. Ezeknek az óráknak a számlapja szó szerint szimfóniaként működik, nagyon elegáns, nemes és egyben férfias. Köszönhetően az alapszínek minimalista dizájnjának fémes árnyalatainak. A jelen kiadású Orient karórákin-house” automata szerkezetekkel vannak felszerelve. A vízállóság 30-50 m között van, ami nagyon kedvező paraméter az elegáns és társasági modellek esetében.

LEGÚJABB CIKKEK