Orient férfi karóra

Az eladó hivatalos oldala: https://www.orient-watch.com/

Az Orient férfi karóra büszke képviselője a minőségi japán gyártók sorából származó márkák egyikének. A márka több mint 50 éve halad a karóra világ rögös útjain. Ez alatt a hosszú idő alatt számos ikonikus kiadást és modellt sikerült elkészítenie. A márka semmivel sem marad adósa földrajzi eredetének. Olyan órás óriások közé soroljuk, mint a Citizen, a Seiko vagy a Casio márka. Az összes említett márkát egyesíti a közös – innováció és a precíz japán feldolgozás.

Az Orient márkáról

A márka a japán Hino városából származik, és 1950-ben alapították. Eredete és gyökerei azonban még tovább nyúlnak vissza a múltba, konkrétan az 1901 körüli időszakba. Azóta a márka különféle viharos időszakokon ment keresztül, amelyeket elsősorban a világháború gazdasági következményei folyásolták be.. Jelenleg a márka a Seiko – Epson elektronikus óriás cég alá tartozik.

Orient karóra

A japán Orient karóra pontosan olyan, amilyenre származása alapján számít. A japán óragyártók köztudottan haladók, tiszteletben tartják a hagyományokat és termékeik kiváló minőségűek. Az Orient karórával sem más helyzet. Amint azt maga a márka hivatalos honlapján állítja, célja az volt, hogy jó minőségű, egyszerre megfizethető és tartós órát hozzon létre. Úgy gondoljuk, hogy a márkának több mint kiválóan sikerült elérnie ezt a célt. Ténylegesen a márka jelenleg a mechanikus karórák egyik vezető gyártója.

Az Orient férfi karóra jellemző vonásai

  • első osztályú feldolgozás
  • a mechanikus órák minőségi modelljei
  • a japán óragyártás hagyományait tiszteletben tartó tervezés és feldolgozás
  • megfizethető ár

Milyen az Orient karóra ára?

Az Orient férfi karóra a megfizethető férfi karóra modellek közé sorolható. Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy ez egy japán márka, akkor az ára valóban kedvező. A márka olcsóbb modelljei körülbelül 18 ezer forinttól megvásárolhatók, míg a drágább és felszereltebb modellek meghaladják a 100 ezres ár szintet.

Egyéb férfi karóra márkák: