Az eladó hivatalos oldala: https://www.citizen.co.jp/global/

A Citizen márka mindazoknak a férfiaknak szól, akik a lehető legjobb minőséget várják el az órájuktól. A minőség, az innováció és a részletekre való odafigyelés a Citizen órák legnagyobb előnye. Ez a hagyományos japán márka sportosan elegáns férfi órákat gyárt, amelyek jellemzője a számlapukon található Eco-Drive szimbólum. Ez azt jelenti, hogy az órát napelemes meghajtás működteti.  Éppen az imént említett Eco-Drive technológia tette híressé a márkát az órák világában.

A Citizen márkáról

A márka története 1930-ig nyúlik vissza. Ebben az évben egyesítették erőiket a japán és a svájci befektetők. Ennek az ötletes együttműködésnek az eredménye a ma már stabil Citizen márka lett. Nem csak az órák gyártására összpontosít, de más apró elektronikára is. A vállalat vezetése jelenleg a japán Tokióban található, és a Bulova amerikai óramárka is szerves része.

Mindig egy lépéssel a versenytársak előtt. A Citizen márka szárnyai alatt gyártott termékek tipikus jellemzője a technológiai fejlődés. A márka több első és ötletes szabadalommal rendelkezik az óraiparban. A legismertebb minden bizonnyal a szabadalmaztatott napelemes Eco-Drive meghajtás, de a rádióval vezérelt órák egyedülálló technológiája is. A márka az egyik legvékonyabb óraelem feltalálásáról is ismert.

Mi jellemzi a Citizen férfi karórát?

  • minőségi kivitelezés
  • masszív tok
  • jellegzetes feltűnő kronográfok a számlapon
  • egyedülálló technológiák (Eco-Drive)
  • technológiai haladás

Milyen az ára a Citizen karóráknak?

A Citizen férfi karórák határozottan nem a divatórák kategóriájába tartoznak. Mivel ez egy valóban progresszív márkáról van szó, ez a tény az árakban is tükröződik. Bár a legolcsóbb modellek körülbelül 25 ezer forintnál kezdődnek, találkozhat olyan csúcsmodellekkel is, amelyek árcédulája meghaladja a százezer forintot. A márka azonban minden vásárlót kielégít, ezért különféle megfizethető modelleket is kínál. Ezek telis tele vannak technológiákkal és áruk 100 és 200 ezer forint között mozog.

Egyéb férfi karóra márkák: