Olyan olcsó férfi karórákat mutatunk be, amelyek nem tűnnek olcsónak

Olcsó férfi karŕa található a jól ismert gyártók portfoliójában
Facebook
LinkedIn

Az órák világa nem csak a luxusról és a neves gyártókról szól. vagy ellenkezőleg – az olcsó divat darabokról. Sok olyan márka van a piacon, amelyek tiszteletben tartják a minőségi gyártási módszereket, miközben modelljeiket továbbra is kedvező árcédula jellemzi. Bizonyítékként 5 különböző gyártó férfi karóráját választottuk ki, amelyek a világ számos szegletében ismertek. Bemutatjuk Önnek az olcsó férfi karórákat, amelyek nem tűnnek olcsónak.

A cikk tartalma

TOP olcsó férfi karóra

A Timex, a Seiko, a Citizen, a Casio és a Festina márkák kínálatában sikerült olyan modelleket találnunk, amelyek méltán érdemlik meg az olcsó férfi karóra címét. Tehát, mint látható, ezek olyan gyártók, akiket az évek igazoltak. Megtalálja köztük kedvencét?

Timex Q Reissue TW2T80700 karóra

A Timex márka a 19. század közepe óta utat mutat az óraiparban. Ez idő alatt tényleg mindenfélét megugrott. Mindezek ellenére azonban jó hírű márkává fejlődött, amely nemcsak tisztességes, különböző stílusú karórákat kínál, de például különféle ruházatot is. Mi azonban elsősorban az TW2T80700 terméknévvel ellátott, olcsó férfi Timex Q Reissue karóra miatt említjük. Miközben benne megbízható kvarc akkumulátor van elrejtve, kívülről kiemelkedik egy érdekes módon kialakított számlap a hét napjainak jelzőjével. Rozsdamentes acél karkötője hasonlóan jól néz ki.

Timex olcsó férfi karóra

Seiko Promo SKS610P1 karóra

Feltételezzük, hogy a karóra szakértőknek nem kell külön bemutatni a Seiko -t.  Ennek az ikonikus japán márkának nemcsak számtalan kidolgozott, kiváló minőségű darabja van a portfóliójában, hanem megbízható órák is rendkívül szimpatikus áron. Ez bizonyítható például a Promo SKS610P1 modelljén, amely mégsem tűnik olcsónak. Ez elsősorban a fényűző kinézetű arany színnek köszönhető. Egyébként a tokján használt acél felületén sárga arannyal van aranyozva. Ezzel az érdekes darabbal kapcsolatban azonban érdemes megemlíteni a tartós hardlex üveget és a 100 m -es vízállóságot is. És nem hagyhatjuk ki a stopperórát és a 24 órás segéd számlapot sem, ami igazán fantasztikus az adott árkategóriában.

Seiko arany férfi karóra kronográfokkal

Citizen Chronograph AN3625-07X karóra

A Citizen AN3625-07X modelljét határozottan olcsó férfi karórának jelölhetjük. Első ránézésre a vintage dizájnjával vonz, ami nem teljesen jellemző az említett márkára. Ebben az esetben azonban sikeres tettnek tartjuk, amelynek a földes árnyalatok kimondottan jól állnak. A hét napjának kijelzőjén kívül a kronográf ébresztőórák stopperórákkal is találhatók ennek a szimpatikus órának világos számlapján.

Citizen olcsó férfi karóra barna szíjjal

Casio Edifice EF-552-1AVEF karóra

Tetszésünket a Casio Edifice EF-552-1AVEF olcsó férfi karóra is elnyerte. A korábbi Citizen órával ellentétben azonban sokkal sportosabb kialakítású. Ez a praktikus és kényelmes műanyag szíjban is kifejeződik. A tény, hogy az óra 100 m vízállósággal rendelkezik, már csak bónusz.

Tippünk: 5 tipp rendkívül olcsó női karórára

Sportos Casio olcsó férfi karóra

Festina Chrono 16760/4 karóra

Az előző sorokban rávilágítottuk az univerzális Timex órára, megemlítettük a Seiko luxus kinézetű modelljét, és kiemeltük a Citizen vintage darabját és a Casio óra sportos kialakítását is. Az 5. modell pedig, amely az általunk választott olcsó férfi karóra válogatást is lezárja, az elegáns Festina Chrono 16760/4 óra. Különös figyelmet érdemel a gyönyörű, nemesbőrből készült fekete szíja, amely biztosan felkelti az igazi úriemberek érdeklődését.

Festina Chrono olcsó férfi karóra

LEGÚJABB CIKKEK