Tommy Hilfiger női és férfi karóra: fiataloknak készült

Milyenek a Tommy Hilfiger férfi és női karórák?

A Tommy Hilfiger egy álmokra és elszántságra épülő márka. Talán az értékei, amelyekben a klasszikusok egy kis lázadással keverednek, nyűgözik le a fiatal generációt. Nincs ez másként a világszerte elismert márka katalógusában szereplő kronométer kollekciókkal sem.

A cikk tartalma

Tommy Hilfiger női és férfi karórái friss dizájnnal tűnnek ki, mely a hagyományos amerikai sportos stílus elemeit modern részletekkel ötvözi. A merész fiatalok, akik egy kis lendületet és lezser eleganciát szeretnének adni megjelenésüknek, előszeretettel viselnek jellegzetes és mindig kissé egyedi számlapot csuklójukon.

A Tommy Hilfiger márka története

A Tommy Hilfiger alapítója Thomas Jacob Hilfiger. Állítólag iskolás kora óta a divatért dobogott a szíve. A Tommy Hilfiger márka 1985-ben látta meg a napvilágot, Tommy Mohan Murjani indiai textil mágnással való együttműködésének köszönhetően. Kifinomultságot és eleganciát sugárzó amerikai stílusa nagyon hamar  rajongókat nyert nem csak az Egyesült Államokban. Ma a Tommy Hilfiger a világ egyik vezető lifestyle márkája.

Tommy Hilfiger ezüst női karóra

A ruházattól az órákig

A Tommy Hilfiger férfi ruházati márkaként indult. A sikerrel azonban jött az expanzió és a portfólió gyorsan női darabokkal is bővült, beleértve a kiegészítőket is. Az óra kollekciók első terveit a Movado Group, Inc.-vel kötött exkluzív licencszerződésnek köszönhetően hozták létre 2001-ben. A világhírű órás cég ma is gyárt és forgalmaz a TH tervezői által tervezett órákat.

tht_photo_4

Milyenek a női és férfi Tommy Hilfiger karórák

Mivel a Tommy Hilfiger órák egy divatmárka műhelyéből származnak, nem meglepő a kivételes dizájn hangsúlyozása. A jó hír az, hogy a vállalat az óragyártási történetének kezdete óta a pontosságra és a megbízhatóságra is figyelmet fordít.

A Tommy Hilfiger karórák dizájnja

A márka sportos, klasszikus és kronográf órákat kínál, hangsúlyt fektetve a túlméretezett tokra, fém karkötővel vagy bőrszíjjal kiegészítve. A Tommy Hilfiger kollekciókban szinte minden színben és stílusban találhatók karórák minden alkalomra – a hétköznapi viselettől a hivatalos eseményekig. A kínálatban szerepelnek egyedi, eredeti Tommy Hilfiger férfi karórák ill. drágakövekkel díszített, kivételes női modellek is.

A Tommy Hilfiger órák műszaki paraméterei

A Tommy Hilfiger márkanév alatt forgalmazott órákat a svájci Movado cég gyártja, de maga a gyártás Kínában történik. Japán kvarc szerkezetek hajtják, amelyek nagy pontossággal és megbízhatósággal büszkélkedhetnek. A legtöbb Tommy Hilfiger óra 30-50 m-ig vízálló.

Közkedvelt Tommy Hilfiger férfi karórák

A Tommy Hilfiger férfi karórát bátor, jó ízlésű és stílusú fiatalember viseli. Lehet ez egy laza városi úriember ingben vagy modern zakóban, de egy megjelenésére odafigyelő sportoló is.

Tommy Hilfiger Hendrix férfi karóra

A népszerű Hendrix karóra a lezser elegancia tökéletes választása. A fekete, minimalista, 45 mm-es átmérőjű számlap uralja, amely akár szélesebb csuklóra is illeszkedik. A kínálatban bőrszíjjal és ízléses rozsdamentes karkötővel ellátott modellek szerepelnek elegáns fekete színben.

TH

Közkedvelt Tommy Hilfiger női karórák

A stílusos Tommy Hilfiger női  karórákat egy fiatalos, kifinomult ízlésű nő viseli, aki kedveli a könnyedebb eleganciát felszínes megoldások nélkül. Kicsit rafinált és elég érett ahhoz, hogy tudja, mit akar.

Tommy Hilfiger Aria női karóra

Ízléses karóra fém kivitelben. Az elegáns, 34 mm átmérőjű, minimalista számlapot egy kövekkel kirakott rozsdamentes acél karkötő egészíti ki. Az óra alkalmas mindennapi viseletre, és megfelelő karkötővel kombinálva különleges alkalmakra is.

LEGÚJABB CIKKEK