Victorinox férfi karóra

Hivatalos oldal: https://www.victorinox.com/global/en

A Victorinox férfi karóra  a „svájci” megjelöléssel büszkélkedhet. Bár a márka főként a jellegzetes sötétvörös színű, nagyszerű katonai kések gyártásával vált híressé, a karórák terén is sikerült építeni a nevét. A Victorinox karóra hű történelméhez, amely szorosan kapcsolódik a katonasághoz és a hadsereghez. Ennek a svájci márkának az órái összetéveszthetetlen katonai megjelenéssel, minőségi kidolgozással rendelkeznek, és jogosan vannak ellátva a „Swiss Made” jelzéssel.

A Victorinox márkáról

A Victorinox márkát 1884-ben alapította Karl Eisner az óragyártás mekkájában – Svájcban. Többfunkciós katonai kések gyártásával vált híressé, amelyeket még a svájci hadseregnek is szállítottak. A márka később bővítette termék portfólióját, és katonai órákat dobott piacra. Büszkék a tekintélyes „Swiss Made” címkére, amelyre csak bizonyos tervezési követelményeknek megfelelő márkák jogosultak.

A Victorinox karóra

A svájci Victorinox karóra kiváló minőségű acélból készül, általában svájci gyártmányú szerkezet hajtja, strapabíró zafír kristállyal és katonai látványvilággal rendelkezik, amelyet nagyon nehéz összetéveszteni.

A Victorinox férfi karóra jellemzői

  • „Swiss Made” címke
  • nagy tartósság
  • zafír kristályüveg
  • feltűnő katonai look

Milyen a Victorinox karóra ára?

A magasabb minőségért külön kell fizetni, és ez különösen igaz a svájci órák területén. A Victorinox karóra ára 75 – 92 ezer forint körül indul. Még a márka legolcsóbb modelljei is meglepnek a minőségi anyagokkal vagy a zafír biztonsági üveg használatával. A drágább katonai modellek esetében a Victorinox karórák ára akár 250 ezer+ forintos szintre is felkúszhat.

Svájci gyártmányú Victorinox katonai karóra

Egyéb férfi karóra márkák: