A férfi MVMT karórák TOP 3 kiadása

Az MVMT férfi karóra remek választás minden fiatalember számára
Az MVMT márka két ambiciózus egyetemi hallgató ötletéből jött létre.
Az MVMT karórát az a meggyőződés kíséri, hogy a stílus nem teheti tönkre a vásárló költségvetését.
Az MVMT TOP férfi karórák között szerepelnek például a Chrono, a Revolver és a Voyager kiadások darabjai.
Facebook
LinkedIn

MVMT márka, ill. története mögött egy igazán érdekes sztori rejtőzik. Ennek a még viszonylag fiatal vállalatnak a mesebeli utazása inspirált bennünket arra, hogy alaposabban megvizsgáljuk portfóliója egyes modell sorozatait. Összeválogattuk a férfi MVMT karórák TOP 3 kiadását.

A cikk tartalma

Az MVMT karóra - lyuk a piacon, avagy két egyetemi hallgató ötlete

Az idő múlásával nyugodt lélekkel kijelenthetjük, hogy az MVMT alapítói lényegében egyfajta lyukat találtak a piacon. Az elismert márkákból hiányoztak olyanok, amelyek nemcsak a minőséget, de a megfizethetőséget a fiatalabb generáció számára is magukban ötvözték. A fiatalok, például az egyetemi hallgatók, nem engedhetik meg maguknak, hogy több százezer forintot költsenek minőségi és egyben jó megjelenésű órákba. Jake Kassan és Kramer LaPlante egyetemi hallgatók saját tapasztalatukból ismerték ezt a problémát. Mivel korábban már találkoztak a közösségi finanszírozással és az online értékesítéssel, teljesítették a világban való áttörés minden előfeltételét. És ez valóban megtörtént.

2013-ban tömeges finanszírozási kampányt indítottak, hogy összegyűjtsék a vállalkozás működéséhez szükséges 15 000 dollárt. Összesen 220 000 dolláros összegre tettek szert, és egy fiatal, ambiciózus projektnek, a közösségi hálózatok erejének hála,  rendkívül fényes jövő ragyogott fel. Ez nagyon gyorsan beigazolódott, mivel körülbelül 3 év alatt több mint 600 ezer MVMT órát sikerült eladniuk.

TOP MVMT férfi karórák

Az MVMT márka, amelynek megalapítását és működését az a meggyőződés kíséri, hogy a stílus nem teheti tönkre a vásárló pénzügyi költségvetését, portfóliójában a nagyszerű férfi órák mellett nem kevésbé sikeres női darabok is szerepelnek. Most azonban úgy döntöttünk, hogy főleg a férfi modelleknek adunk teret. Véleményünk szerint ezek az MVMT férfi karórák TOP 3 kiadásai.

Férfi MVMT karóra különféle színváltozatban

MVMT Chrono férfi karóra

A népszerű Chrono modellsorozat egy merész, minimalista kivitelű kronográf órát mutat be. A tok nagysága általában a 40, ill. 45 mm.

Tippünk az MVMT férfi karórára a Chrono kiadásból – MC01-GU: Jól sikerült darab a fekete és a szürke stílusos kombinációjában. A PVD bevonattal ellátott masszívabb acél szíjjal is kelti a figyelmet.

MVMT Revolver férfi karóra

A népszerű Revolver kiadás varázsa az úgynevezett retrofuturizmusban rejlik. Míg ennek a modell sorozatnak a számlapjai tele vannak modern elemekkel, amelyeket boltíves üveg kíséri, a tokokat az 1950-es évek ihlették.

Tippünk az MVMT férfi karórára a Revolver kiadásból – CBX-BRZEAGE: Tekintettel arra, hogy férfi darabról van szó, a rosegold tok kombinációját a számlap és a szíj szürke színével, szokatlannak nevezhetjük.

MVMT Voyager férfi karóra

Ahogy a neve is sugallja, a Voyager órát (angolul„voyage“ – utazás) az utazás ihlette. Ezért nem hiányozhat a megfelelő vízállóság sem – ebben az esetben konkrétan 10 ATM.

Tippünk a Voyager kiadás férfi MVMT órájára – MV01-S2: Egy modell, amely időtlen ezüstöt és divatos Shark Mesh rozsdamentes acél szíjat ötvöz magában. Megfelelő utazási darabként nem hiányozhat a kettős idő funkció.

MVMT Voyager férfi karóra

Az MVMT férfi karóra azonban nem csak a Chrono, a Revolver és a Voyager kollekciókról szól. Az MVMT márka hivatalos honlapján találkozhat más sikeres modell vonalakkal is. A Blacktop kiadás, amely tökéletesen testesíti meg az 1960-as évek amerikai autóipari kultúrájának szellemét, vagy a 40 Series, amelyet 40 mm-es átdolgozott tokok jellemeznek, mindenképpen figyelmet érdemelnek.

Bármelyiket a fent említett TOP kiadásokból részesíti előnyben, ne feledje, hogy nemcsak a férfi MVMT karórákat, de karórát általában, mindig csakis hiteles üzletben vásároljon.

LEGÚJABB CIKKEK