Police férfi karóra

A férfi divat órákat gyártó márkák csak kis része rendelkezik olyan különleges stílussal, mint a Police márka. Az órája szinte azonnal felismerhető. Jellegzetessége a nagy számlap, a szokatlan színkombinációk ill. az összetéveszthetetlen forma. A Police férfi karóra nem való mindenkinek. Különösen azoknak a férfiaknak a csuklóján találja meg a helyét, akik nem félnek megmutatni stílusukat és teljes mértékben kifejezni személyiségüket. A márka nem fél kísérletezni férfi modelljeivel. A bizonyíték az extravagáns darabok, amelyekkel a Police márka kínálata szó szerint telis-tele van.

A Police férfi karóra dizájnja sportosan – elegánsnak mondható. A számlapot általában funkcionális kronográfok, feltűnő kijelzők és  kidolgozott minták a háttérben gazdagítják. Változatos motívumú modellekkel találkozhatunk, ilyen például a koponya mintás számlap, amely a Police férfi karóra egyik jellemző jegye. Az igazán változatos spektrumú szíjak szintén határozottan nem okoznak csalódást az uraknak. Bőr, fém vagy shark mesh szíjjal ellátott modellek találhatók a kínálatban. A számlapokhoz hasonlóan az óraszíjak is kitűnnek a részletes kidolgozással.

A Police márkáról

A márka Olaszországból származik, és áttörést a világban különösen a stílusos férfi és női divat kiegészítők gyártásával ért el. Sikeres üzleti kampánya 1997-ben kezdődött, amikor elindította parfüm kollekcióját. 2003-ban karórákkal bővült termékportfóliója, 10 évvel később pedig az első ruhakollekcióval. A Police jelenleg a divat szinte minden területéről kínál divatos darabokat és kiegészítőket. A fent említett karórákon, parfümökön és ruházaton kívül ékszert, pénztárcákat és hátizsákokat is gyárt. A márka nagy sikert arat a napszemüveg kollekciójával is, amelyek a Police órához hasonlóan az egyedi stílusnka és kidolgozásnak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek. A márka marketing tevékenysége során gyakran alkalmazza a hírességekkel való együttműködést. Divatos darabjai olyan nagy neveken jelentek meg korábban, mint David Beckham, George Clooney, Neymar Jr., jelenleg pedig az F1-es pilóta, Lewis Hamilton.

A Police férfi karóra jellemző vonásai

  • extravagáns dizájn
  • kidolgozott számlap tele különféle mintával
  • különféle színkombinációk
  • nagy és masszív óratok

A Police férfi karóra ára

Az órák területén a márka a divatos karórák gyártására helyezi a hangsúlyt, aminek megfelel ezek ára. A márka legolcsóbb modelljei már 21ezer forint-tól megvásárolhatók, a drágább modellek esetében pedig 50 ezerig ig is felkúszhat az ár.

Egyéb férfi karóra márkák:

A magazin legújabb cikkei