Hivatalos oldal: https://www.gant.com/

Milyen szavakkal lehetne legjobban leírni egy Gant női karóra karakterét? Nem hagyhatjuk figyelmen kívül eredeti kivitelezését és elegáns megjelenését. Bár ez a minimalista divatos karóra első pillantásra nem feltűnő, ez nem azt jelenti, hogy észrevétlen marad a csuklóján. Az óra éveken át megőrizte visszafogott karakterét. Ilyen a női Gant karóra.  Nem alkalmazkodik az aktuális divatirányzatokhoz, és nem akar feleslegesen kitűnni. Feladata bármilyen elegáns outfit kiegészítése és annak szerves része lenni.

A GANT márkáról

Az amerikai-svéd Gant márka New Haven amerikai városból származik, és 1949-ben alapították. Jelenleg azonban a márka menedzsmentje Stockholm városában található, és ennek köszönheti nemzetközi jelzőjét. Eredetileg a márka ingek gyártására összpontosított, amelyeket kiváló minőség és kivitelezés jellemzett egyedi elemekkel. 1980-ban a márka termékeivel belépett a nemzetközi piacokra, ami lehetővé tette a növekedést. Az évek során a Gant márka felépítette a prémium ruházat gyártójának státuszát, és évtizedek során sikerül neki kiváló minőségű darabokat hozni a piacra. Jelenleg a divat- és sportruhák széles választékát kínálja, beleértve a cipőt, fehérneműt és a különféle kiegészítőket, például órákat és ékszereket.

 

Mi jellemzi a női GANT karórát?

  • elegáns megjelenés
  • egyszerű és minimalista kivitelezés
  • egyéni stílus, amely nem függ az aktuális trendektől

Milyen a GANT karóra ára?

A GANT női karóra ára, a többi fashion órához hasonlóan, nagyon megfizethető, és a legolcsóbb daraboknál körülbelül 18 ezer forintnál kezdődik. A női GANT karórák drágább modelljei 35 és 55 ezer forint között mozognak.

GANT női karóra

További női karóra márkák: