GANT női karóra

Hivatalos oldal: https://www.gant.com/

Milyen szavakkal lehetne legjobban leírni egy Gant női karóra karakterét? Nem hagyhatjuk figyelmen kívül eredeti kivitelezését és elegáns megjelenését. Bár ez a minimalista divatos karóra első pillantásra nem feltűnő, ez nem azt jelenti, hogy észrevétlen marad a csuklóján. Az óra éveken át megőrizte visszafogott karakterét. Ilyen a női Gant karóra.  Nem alkalmazkodik az aktuális divatirányzatokhoz, és nem akar feleslegesen kitűnni. Feladata bármilyen elegáns outfit kiegészítése és annak szerves része lenni.

A GANT márkáról

Az amerikai-svéd Gant márka New Haven amerikai városból származik, és 1949-ben alapították. Jelenleg azonban a márka menedzsmentje Stockholm városában található, és ennek köszönheti nemzetközi jelzőjét. Eredetileg a márka ingek gyártására összpontosított, amelyeket kiváló minőség és kivitelezés jellemzett egyedi elemekkel. 1980-ban a márka termékeivel belépett a nemzetközi piacokra, ami lehetővé tette a növekedést. Az évek során a Gant márka felépítette a prémium ruházat gyártójának státuszát, és évtizedek során sikerül neki kiváló minőségű darabokat hozni a piacra. Jelenleg a divat- és sportruhák széles választékát kínálja, beleértve a cipőt, fehérneműt és a különféle kiegészítőket, például órákat és ékszereket.

 

Mi jellemzi a női GANT karórát?

  • elegáns megjelenés
  • egyszerű és minimalista kivitelezés
  • egyéni stílus, amely nem függ az aktuális trendektől

Milyen a GANT karóra ára?

A GANT női karóra ára, a többi fashion órához hasonlóan, nagyon megfizethető, és a legolcsóbb daraboknál körülbelül 18 ezer forintnál kezdődik. A női GANT karórák drágább modelljei 35 és 55 ezer forint között mozognak.

Elegáns női GANT karóra

GANT

GT035008

Gant GT035008

GANT

W11403

GANT

GTAD08400299I

Gant GTAD08400299I

GANT

GT045003

Gant GT045003

További női karóra márkák:

A magazin legújabb cikkei

Scroll to Top