Az eladó hivatalos oldala: https://www.pointtec.de/zeppelin/en/

A Zeppelin férfi karóra nem számít újoncnak az órák világában. Nevét a Zeppelin léghajó márkáról kapták, amely monstruózus léghajókat gyárt, amelyek több mint 100 éve bejárják az eget. Az órát kiváló minőségű kivitelezés és a legmagasabb szintű részletek jellemzik. A márka szorosan kapcsolódik a repüléshez, amelyre modelljein keresztül előszeretettel hivatkozik. Ezeket gyakran a leghíresebb léghajó-modellekről nevezték el, mint például a Graf Zeppelin, az LZ 127 Graf Zeppelin vagy az LZ 129 Hindenburg.

A Zeppelin márkáról

A német Zeppelin márka története 1900-ig nyúlik vissza, amikor ezt a nevet kizárólag hatalmas léghajókkal társították. Csaknem 100 évvel később a német PointTec vállalat, amely egy másik pilóta óra gyártásáról – a  Junkers testvér márkáról ismert, megszerezte a jogot erre a névre. A Zeppelin márkanév alatt az óragyártás 2002-ben kezdődött és a mai napig tart.

Zeppelin karóra

A német Zeppelin órákat akkumulátor hajtja, de a Myiota és a Ronda márkák automatikus szerkezete is. A kronográfos számlapokat nem észrevehetetlen retro dizájn jellemzi. Nem hiányoznak a kiváló minőségű nemes  bőrből ill. rozsdamentes acélból készült szíjak sem.

Mi jellemzi a tipikus Zeppelin férfi karórát?

  • utalás a Zeppelin márka gazdag történetére
  • minőségi német feldolgozás

  • az óra sorozatok megjelölése a léghajók neve szerint

  • nem észrevehetetlen retro kivitelű kronográfos számlapok

Milyen a Zeppelin karóra ára?

A Zeppelin férfi karóra minden vásárló típust kielégít. A márka olcsóbb órákat gyárt, amelyek ára 55 – 60 ezer forint szinten kezdődik. Az igényesebb vásárlók számára a márka csúcsmodelleket készített automata meghajtással, amelyek ára az 550 és 700 ezer forint közötti határt érheti el.

Egyéb férfi karóra márkák: